En väldigt bra fredag

Tja vad säger man? Trots alla vägbulor och annat så är det ju faktiskt så att livet rullar vidare. Vare sig man vill eller inte.

Det brukar ju sägas att Borås är ett redigt regnhål men det har åtminstone inte synts till den senaste veckan då solen verkligen har lyst med sin närvaro. Temperaturen har också varit på plussidan och även om det inte har varit jättevarmt så är det ditåt det lutar vilket verkligen känns helt fantastiskt.

Livet på det nya stället har också kommit in i något som kan kallas rutiner. Vi lär känna varandra lite för var dag, killen som jag bor hos och hans barn, och hittills har det bara gått bra. Vi hjälps åt med allt vad som behövs göras och det fungerar över förväntan. Min energi har blivit större och blodsockret ligger fint mestadels av dagarna och liksom puttrar lite hemtrevligt så även där är det finemang. På jobbfronten är det just nu ganska lugnt och det flyter liksom på, vilket såklart känns behagligt och bra. Samarbetet angående hemsidan är påbörjat och förbättringar har gjorts. Teamet jag ska jobba med är riktiga proffs och tillsammans ska vi få detta riktigt jäkla bra. Jag har även fått bra kontroll över alla attacker och nu är det nästan helt lugnt (peppar, peppar!)

Kort sagt, det rullar på ganska schysst. Självklart är inte allt perfekt men det är banne mej inte långt ifrån. De småproblem som finns kan jag liksom bara rycka på axlarna åt. Mina vänner finns där när jag behöver dem och det ska ni veta är jag otroligt tacksam för. Tusen jäkla tack till er alla. Ni vet vilka ni är 🙂

Nåja, jag ville bara uppdatera er lite. Nu tänkte jag dra ut en sväng och njuta av solen en sväng. Hare hare kanin på er 🙂
Läs även andra bloggares åsikter om Positivt, Soligt, Nystart, Singelliv

 

115840cookie-checkEn väldigt bra fredag