En liten update bara sådär…

Jodå, jag lever ännu. Bästa updaten någonsin, eller hur? 😉

Mina nära och kära vet att det just nu händer en hel del i mitt liv och att det har varit slitsamt. Bland annat har jag knappt kunnat sova på sisådär tre månader så ja, jag har emellanåt varit rejält sliten. Men tro det eller ej, även plågsamheter har ett slut, så även denna gång. Eller det känns åtminstone mycket, mycket bättre nu.

Måhända att det är våren som hjälper upp humöret nu, trots att jag faktiskt satt och pratade med en präst online för några veckor sedan. Men som sagt, det börjar ljusna! Jag har planer så det skriker om det. Hemsidan ska bli bättre än bäst, nytt boende på gång och en och annan liten grej kommer också att hända, men de spar jag till senare tillfälle 😉

För övrigt var det en ytterst slitsam dag idag, och efter en alldeles för lång tupplur, börjar jag åter igen känna mig som mig som människa. Tack och lov att det är fredag! 🙂

Nej, nu ska jag tillbaka till mitt fredagsmys. Nytt inlägg kommer snart och då blir det en speciell liten grej, jag lovar. Tills dess, ha det bäst och glöm inte att kramas 🙂

115780cookie-checkEn liten update bara sådär…