Grymt Goa Gravyrbutiken!

För personlig prägel och som den perfekta gåvan, få något graverat!

Jag fick tipset att spana in Gravyrbutiken.se och jag får erkänna att jag blev glatt överraskad. Det är smått otroligt hur mycket det finns i vår vardag som man faktiskt kan göra om till den perfekta gåvan. Eller varför inte unna sig själv lite lyx genom en graverad skylt på ytterdörren eller ett snyggt halsband med ditt namn på? Det finns massor att välja på!

Själv råkar jag gilla knivar. Fråga mig inte varför men så är det. Och det finns faktiskt chans att få sin kniv graverad på gravyrbutiken.se också.

Som den här skönheten, en högkvalitativ jaktkniv på 22,5 cm och med halksäkert handtag i gummi. Tänk er den snyggingen med en personlig gravering på bladet? Det kan liksom inte bli mer rätt. Det finns även fler knivar, av olika sort, som är perfekta presenter.

Gravyrbutiken säljer bland annat graverade knivar av olika sort

Kika in på gravyrbutiken.se för att se hela sortimentet,  för där finns flera fin-fina alternativ att välja mellan. Farfar kanske skulle gilla en snygg fickplunta med hans namn på? Eller varför inte en snusdosa? Eller varför inte en snygg pokal för den familjemedlem som har hjälpt mamma bäst under veckan, med texten ”Mammas favorit” på! Eller för den medvetna mannen med stil – korthållare, manschettknappar och slipsnål i stilren metall och förslagsvis med initialer för att ge en personlig touch?

De som känner mig vet att jag är en kille med mycket humor. Därför funderar jag på att kanske också beställa en medalj som jag hade tänkt hänga på mig själv när jag äntligen har fått igång mopeden. Helt klart hög raggnings-faktor! 😉

Gravyrbutiken.se för presenter och gåvor med personlig touch. Som denna medalj.

Självklart finns också gravyrbutiken.se även på Instagram!

 

115600cookie-checkGrymt Goa Gravyrbutiken!