Nyinvigning av Anders Frihamn – Nu ännu spexigare!

Välkommen till ”nya” Anders Frihamn – med nyklippt näshår och bytta kalsipper.Anders Frihamn blogg nyinvigning

Varför detta nu då, undrar säker en hel bunt av er? Sanningen är den att jag i minst tre veckors tid har varit utsatt för spam-attacker i mängder. Dessa attacker gjordes av robotar, vilka jag spårade till tre länder; Usa, Tyskland och Indien. Dessa länder är nu blockerade och säkerheten har höjts avsevärt. Sanningen att säga kan man aldrig vara 100% säker, men jag har höjt ribban en hel del så nu får de det ganska jobbigt nästa gång de försöker. Eller vi får väl hoppas på det i alla fall.

Förutom säkerheten har det hänt en hel del ”under huven” på Anders Frihamn också. Jag har gjort hemsidan mycket mer mobilvänlig, snyggat till här och där, stuvat om i menyerna, lagt till funktioner som kontaktformulär m.m. Bland de häftigare sakerna är ”BuddyPress” som jag i ärlighetens namn inte är hundra på hur den fungerar än, men det är ett slags chat-system för alla er som besöker sidan. Häftigt va?

Sist men absolut inte minst har jag också ställt i ordning en webshop där jag hade tänkt ta emot beställningar och skrivuppdrag av olika slag. Som ett slags extrainkomst antar jag men det kan säkert bli mer än så och den kommer att byggas ut än mer. Det är nämligen så att jag har fått möjlighet att jobba ihop med ett helt team, baserat i Stockholm, som ska hjälpa mig med bland annat sökmotorsoptimering, vilket jag ser fram emot. Vi får se vad som händer framöver!

Nåja, jag ska inte tjöta er trötta utan ni får helt enkelt klicka runt lite själva och om det är något ni tycker saknas får ni gärna höra av er. Gärna via mitt snygga kontaktformulär under ”Om mig” 🙂 Glöm inte heller att spana in mina andra kanaler under knapparna för sociala medier!

Nog tjatat! 😀
Läs även andra bloggares åsikter om Nyinvigning, Blogg, Säkerhet, Funktioner, Plugins, Anders Frihamn

115490cookie-checkNyinvigning av Anders Frihamn – Nu ännu spexigare!