Lite uppfräschning på bloggen

Sorry, jo jag vet, det blir lite långt mellan uppdateringarna, jag vet, men jag har ganska goda anledningar. Faktiskt.smiley-face-clip-art-thumbs-up-clipart-two-thumbs-up-happy-smiley-emoticon-512x512-eec6

Dels håller jag på med självstudier via Almi Företagspartner och Digitalakademin där jag studerar hur man effektiviserar sin marknadsföring, vilket jag redan har stor användning för på alla fronter. Dessutom är det skönt att ha något att nörda ner sig i totalt, det känns som ett bra sätt att få personlig utveckling på, och det är ju aldrig fel.

Men hur som helst, jag har justerat lite småsaker här på bloggen. Bland annat har jag uppdaterat Blogroll, som ni kan se lite längre ner, som då innehåller matnyttiga länkar hit och dit och som numera ingår i mitt nätverksflöde. Sedan har jag ändrat lite småsaker men det är inte så mycket att tugga om men jag tycker det är smått märkligt att WordPress numera inte har någon knapp för att länka till mitt Instagram. Mycket märkligt och det hade ju varit väldigt bra att ha då jag faktiskt är ganska aktiv där. Faktum är att mitt Instagram känns trevligare än alla andra sociala medier som jag använder, men det är en helt annan historia som vi kan dra någon annan dag, Nu finns det åtminstone en länkad knapp för er att trycka på och det är huvudsaken! 🙂

Nåväl, hur som helst. Jag har några sköna ideer snurrandes så det blir snart mer i luckan här, jag lovar. Tills dess – simma lugnt 🙂

 

110840cookie-checkLite uppfräschning på bloggen