Hjärtskärande ångest ;(

Det var igår det hände. Då jag lade alla korten på bordet och ställde hårt mot hårt. Inga förskönande ord utan raka besked. Jag kanske förlorade dig för alltid? Trots all forskning och fakta jag nu har tvekar jag. För jag saknar dig och det du var, så oerhört jäkla mycket!

Morgonen därpå var fylld av ångest och jag undrade om jag inte hade varit för hård mot dig. Eller kanske inte. För ibland är sanningen svår att acceptera och det kan riva upp många år av sorg. Men kanske det är värt det för att se situationen som den verkligen är. För att det förgångna är värt att glömma och det finns tusen saker att vinna. Valet finns där och nu. Värme och kärlek eller en framtid i ensamhet där alla som en gång älskade dig har flytt. För att valet du gjorde blev kallt, hjärtlöst och materialistiskt. Du valde kanske bort oss? Vi som faktiskt, trots allt, älskar dig.

Smärtan gräver djupt i mig. Vi saknar dig. Snälla kom tillbaka.

Jag är trött på dina ursäkter
Det går inte att ta itu med att leva längre
Jag ska ge dig orsak att fortsatta leva
Medan du ligga och skriver på golvet

Jag ska tvätta bort dina lögner
Och har dig hypnotiserad
Det blir ingen kompromiss i dag
Jag ska dela ditt liv av skam
Jag tror att du vet mitt namn
Jag ska presentera mig idag

Jag är demon Alkohol
demon alkohol
Jag hämtar dig

Om du kan se dig själv i spegeln
Jag är säker du skulle se mig i ögonen
Det blir inget behov av uppståndelsen
Låt oss dricka till människor av lögner

Även om en är för mycket
Du vet tio är inte tillräckligt
Det blir ingen kompromiss i dag
Jag ska se på när du förlorar kontrollen
Konsumera din själ
Jag ska presentera mig idag

Jag är demon Alkohol
demon alkohol
haha
demon alkohol
Demon alkohol, låt oss festa!

Jag är trött på ”lösningar”
Du har avslutat mig gång på gång
Vi ska inte tala om självmordslösningar
Du tog min hand, jag är här för att stanna

Den här gången är det du eller jag
Jag kommer aldrig att släppa dig fri
Det blir ingen kompromiss i dag
Så Stilla din lust
För mycket kan inte vara tillräckligt
Jag ska presentera mig idag…

109990cookie-checkHjärtskärande ångest ;(