Iron Maiden på Ullevi 17/6 2016

Sorgligt men sant, jag kan inte gå på konserten. Eller snarare, borde inte för vi behöver pengar tbiljettill att laga bilen som förutom inställning av strålkastarna även behöver byte av motorolja och nya tändstift. För några timmar sedan gick min andra auktion på Tradera ut och ingen köpare kunde jag hitta, trots detta får jag betala 80 kr för att jag ens hade annons på sidan.

Sista chansen ser ut att bli att stå utanför Ullevi och försöka sälja biljetten på det sättet och jag går såklart back på hela affären. Jag köpte den i december för att unna mig själv något men en bil är väldigt bra att ha så pengarna skulle gått dit istället. Så tänkte jag i alla fall.

Men, men, sista chansen nu. 1 st biljett till Iron Maiden på Ullevi i morgon den 17 juni. Det är en ”Collector´s Ticket” med halsband och jag köpte den för totalt 940 kr och skulle vilja ha den såld för 700 kr. Inget fuffens eller skumt. Sittplats på Sektion D1, Rad 5, Plats 656.

Antingen får jag den såld eller så får jag gå på konserten men det lär ju knappast bli kul. Trots att man har varit ett maiden-fan sedan 1988.

Kom o köp!

Dela gärna detta. Det är ännu några timmar kvar.

Läs också inför konserten från B.T.

ullevi

108860cookie-checkIron Maiden på Ullevi 17/6 2016