Mycket positivt på gång.

Ville bara säga att det går bra nu, på många områden, och jag känner mig ganska glad och nöjd över det.

Utredningen av min arbetsförmåga är avklarad  och nu är det bara att meddela Arbetsförmedlingen samt Försäkringskassan om hu min hälsa är, vilket också var målet med hela utredningen, begärd av mig. Läget? Tja, inte så mycket nytt egentligen sedan den senaste utvärderingen förutom att benen är sämre, men det är gott att ha det på papper också.

Jag har slutat med några mediciner som var förklaringen till mitt illamående. Energin är tillbaka, likaså kreativiteten och min yrsel samt sus i öronen är borta och jag kan koncentrera mig bättre. Härligt!

En viss process är påbörjad, vilket troligtvis kommer innebära slutet på tre års slitningar.

Minst har börjat må mycket bättre på senaste tiden och förutom vissa tonårsfasoner så går det definitivt åt rätt håll. Nu har jag dessutom energin att sätta press på skolan som hittills har agerat oerhört slött, vilket möjligtvis kommer bli lite småjobbigt men det är vi beredda på. Tösen r ju värd det, helt klart.

En annan process är också igångsatt på allvar nu och jag har fått verktyg att hantera ett 40 år gammalt problem. Med lite envishet kommer detta också att bli helt fantastiskt bra, det vet jag.

Mina blodsockervärden hade sänkts ytterligare sedan i november, och nu är det inte långt kvar till normala värden. Mycket är såklart tack vare min nya glukosmätare som jag har fast på armen och jag gillar den mer än någonsin. Det går åt rätt håll!

Sist men inte minst, grönskan och värmen (?) är tillbaka! Återigen kan jag njuta av en fantastiskt grönskande vy varje morgon och man får energi att hitta på saker igen. Härligt!

Med andra ord, det är skönt att vara tillbaka igen och kunna se att det händer saker åt det positiva hållet. Ett problem i taget liksom och livet börjat bli uthärdligt igen. Som det ska vara 🙂

108740cookie-checkMycket positivt på gång.