Mer om överlevnad.

Som de flesta vet vid detta lag har jag varit hundägare. Tybootvärr var jag tvungen att ta bort lilla Astrid, något som än idag gör ont att tänka på men det är ju tyvärr något man tvingas ställas framför när man skaffar hund. De lever helt enkelt inte lika länge som oss människor och de blir en del av ens familj. Så är det bara.

En annan del av hundägande kan vara att man bedriver jakt. Alltså, riktig jakt. Ni vet, den där typen av jakt som innebär att man måste använda bössa för att faktiskt döda ett djur. Jo jag vet, att döda är hemskt och att sedan äta upp djuret, därom tvista di lärde om huruvida det är okej eller inte, men det är ungefär vad jakt går ut på. Tyvärr har jag aldrig fått chansen att jaga på riktigt, eller ens avfyra en bössa, men om vi pratar överlevnad så varför inte? Jag antar allting beror på vilken slags personlig koppling man har till djuret och en vild älg eller ren skulle troligtvis inte kännas så mycket. Det skulle betyda mat och mat är bra. Ungefär så.

Som vanligt tjatar jag vidare om överlevnad, och då måste man också äta för att orka. En annan del av överlevnad är att hålla sig varm, ha möjlighet att få ett övertag och att kunna använda alla medel möjliga. Då finns det bra hemsidor med jaktsaker till schyssta priser och en av dem är mssjakt. De säljer ryggsäckar, värmekläder till både herr, dam och barn, kängor o stövlar, slaktutrustning osv för en ganska okej penning. Kvalitet lönar sig och meningen är ju att sakerna ska tåla ett o annat.

Så kika in på mssjakt och var beredd. Eller bara njut av jakten helt enkelt.

107700cookie-checkMer om överlevnad.