Jag älskar Youtube!

Igår blev det sådär igen, att jag knappade fram och tillbaka på youtube, i jakt på något nytt och bra att lyssna på. ”Tuben” är spännande på det sättet att man aldrig riktigt vet vart man hamnar och det var likadant igår.

Förutom några riktigt bra låtar hittade jag även några som för mig var utöver det vanliga, några som jag kände att ja, de här stämmer ju in! Till att börja med hittade jag en ny signaturmelodi för mig, från bandet Five Finger Death Punch, som jag såklart har hört talas om men aldrig riktigt kollat in. Men igår råkade det bli så och just låten ”Lift me up” kände jag symboliserade dels mig själv, mina tankar som jag har och har haft genom alla år. Så detta är ”min” låt just nu, varsågoda.

Sedan länge har jag också känt till bandet Halestorm och framförallt sångerskan Lzzy Hale som också har gjort minst en musikvideo ihop med fantastiska Lindsey Stirling, men igår tänkte jag utforska Halestorm lite närmare. Det verkar som att Lzzy är en ganska frispråkig kvinna som säger rakt ut vad hon tycker, en egenskap som jag beundrar, och som berör många av livets knepigheter, men också i rak rocker-brud-style. Dock fann jag en melodi som verkligen fastnade. Minst i familjen har ju länge haft problem och just den åldern är väldigt känslig och denna låt förknippar jag absolut med henne. Tidigare idag lyssnade vi på den ihop och det blev faktiskt lite tårar och jag förklarade att även om jag inte är hennes pappa, kan jag faktiskt bry mig. Att vi vill hjälpa henne på bästa sätt och att hon alltid kan komma till oss oavsett vad problemet är. Livet är en tuff utmaning men oavsett vad kommer vi alltid vara där för henne. Hon blev tyst och jag tror nog att budskapet kom fram, hon vet för hon är en smart liten tjej, vår lilla goa M.

Andra grymt bra låtar med Halestorm är:

halestorm

Youtube, I love you 🙂

107300cookie-checkJag älskar Youtube!