Med kärlek till Robert Broberg.

Med massor att tänka på så har jag inte hunnit hylla dig ännu Robert, men här har du slutligen mitt bidrag och hyllning. Jag har många gånger dragit på smilbanden då jag har lyssnat på dina fantastiska texter och de har många gånger hjälpt mig ur de ledsamma stunderna. Texter om livet, glädje och sorg, för alla tillfällen och om det någonsin funnits en kung av ordvitsar så var det definitivt du. Vi har mist en ovärderlig underhållare men vi hoppas du får ha det bra där på andra sidan. Var det nu må vara men jag är säker på att det blev ett jäkligt mycket muntrare ställe nu när du kom dit!

Varsågod Robban, från mig och resten av gänget i facebookgruppen ”Vi som gillar ordvitsar”, hoppas du gillar´t.

På landstingsfesten som senare betaldes på fraktura utbringade ortopeden en knäskål. Dock var inte fördrinken speciellt god då huvudingrediensen bestod av Kir…urg, sa all då. Tyvärr fick ortopeden benbrått då han akut fick ta sig därifrån i festkläder och gå en frack-tur. Narkosläkaren höll ett sövande tal som gick ut i etern men stämningen livades upp då Korsbandet började spela upp till dans och ännu bättre blev det när ledljusen tändes och det serverades kanylbullar till kaffet. Festens medelpunkt var Logopeden i Stockholm som genom skoj ville arbeta med sina patienter, titulerade sig därför som ”Ordlekare”. Sedan blev det applåder då det utannonserades att kirurgernas snittlöner ska höjas och alla enades i frågan att det ärr väl bra. Löneförhandlingarna skedde för övrigt på ett konferenscenter i Knivsta och antalet anställda ska inte skäras ner. Någon undrade över öronläkarnas löner och undrade om de hörde hit men jodå, blev svaret, men de pengarna är öronmärkta.
Sedan avrundades kvällen med att barnmorskorna höll tal, men allt de sa verkade lite krystat, men det var kul så länge det varade som de på bakterielabbet sa. Till nästa personalfest kom förslaget att sparka fotboll, ihop med sjuksköterskorna från Göteborg’s korpfotbollslag, BK Bäcken.
Dagen efter var blodtrycket skyhögt i Ven.


106650cookie-checkMed kärlek till Robert Broberg.