Mot nya mål!

Idag när vi satt i bilen på väg mot Borås, insåg jag en sak. Jag har fortfarande hemnumret på min mobiltelefon men märkt som ”S Hem”. Kanske inte så konstigt men med tanke på att jag har bott här i över ett år nu så undrar man ju.

Faktiskt har jag aldrig känt det som ett hem, och nog inte S heller. Det var ju hit hon kom efter ”händelsen” och hon hade ingen annanstans att ta vägen. Själv kom jag in i bilden mycket senare men nej, det har aldrig känts som ett hem i riktig mening. Vi har mest varit som förbipasserande och jag har alltid känt mig som en gäst i mitt eget hem. Det har aldrig känts helt rätt.

Men idag torsdag 16 juli får vi äntligen hämta nycklarna till VÅR lägenhet. Det känns bra. Grymt bra. Det blir liksom en nystart för alla oss fem och alla ser fram emot det. Till och med Minst som annars brukar bli ängslig för precis allt. Hon är lite som Nasse i Nalle Puh. Men hon verkar glad och förväntansfull över vad den nya tillvaron kommer att innebära. Säkert fler, roliga kompisar.

Men det blir som sagt ett nytt blad och en lägenhet ihop, och det är vad som är viktigt. Närmare till allt, högre standard och för egen del ser jag fram emot att få testa gymmet som ligger i närheten. Det blir enklare för de äldsta att ta sig till skolan och vi behöver inte bränna en massa bensin när vi ska in till stan. Ica Maxi ligger strax intill och vad jag har hört kommer även Coop lite längre fram.

Härligt, spännande och fantastiskt vilket stöd vi har fått från alla som har anmält sitt intresse att få hjälpa till! Det finns nog ett hjärta i samhälls-själen trots allt, vilket värmer gott att veta.

I morgon nycklarna och ett antal smålass, sedan kör vi racet på fredag + gotta efteråt. Det blir kanoners! 🙂

106570cookie-checkMot nya mål!