Art 4 sale!

Vissa har det. Andra inte. Men här har vi en som verkligen kan sin grej.

För egen del kan jag knappt teckna en streckgubbe men de senaste åren har jag haft det stora nöjet att stifta bekantskap med en ytterst begåvad, ung, sak, nämligen Mikka. För om man kikar in på hennes sida på Deviant art så blir man snabbt imponerad av hur vissa människor verkligen har gåvan att teckna och uttrycka sig.

deviantART (förkortat dA) är en av världens största konstrelaterade webbplatser. Webbplatsen samlar över 14,5 miljoner medlemmar och över 100 miljoner verk (räknade i augusti 2010). Deviantart syftar till att ge konstnärer en plats att ställa ut och diskutera verk. Verken är organiserade i en omfattande kategoristruktur, med fotografier, digital konst, traditionell konst, litteratur, film med mera.

Med andra ord, kika gärna in på Mikkas sida och om ni så vill, beställ gärna något för hon tecknar även på uppdrag. mot en viss kostnad. Ni kan mejla henne på mikka.hevosaho@gmail.com

Superbt! 🙂

decapitatedguts-d8osnoz.png

106110cookie-checkArt 4 sale!