Re-opening!

Välkommen till nya Anders Frihamn!Pipboy-Logo-e1386804155695

Jag har nu flyttat från wordpress.com till wordpress.org och jag får nog säga att jag gillar´t. Inte bara att man fått större frihet här utan man kan även använda fler script, något som jag hoppas kommer bli till användning, samt att jag äntligen kan börja använda temarelaterade annonser. Spännande är bara förnamnet.

Jämför med min gamla blogg så har det blivit en hel del förändringar, främst när det gäller designen. En hel del överflödigt är borta och det är förhoppningsvis lättare att navigera på sidan nu och mycket skräp är borta. Dock kommer jag fortsättningsvis såklart försöka bjuda på både smått och gott, om allt och ingenting.

Klicka runt, upptäck och glöm för sjutton gubbar inte att prenumerera! 😉

105650cookie-checkRe-opening!