Juletid är snart här.

Jojomen,nu börjar det höras välkända julsånger lite överallt och vissa av oss har till och med fått lite julkänsla. Butikerna har börjat pynta och barnen har börjat lista sina önskningar från alla de kataloger från leksaktsbutiker som har börjat komma med posten.

Själv gillar jag inte julhandel. Det blir stressigt, Bjällerklang här och där, varmt i butikerna, långa köer och en massa människor som armbågar sig fram. Jobbigt! Själv har jag sedan flera år tillbaka använt mig av näthandel, vilket är tusen gånger mycket bekvämare. Dock får vi se hur det blir detta år då tre barn kostar pengar, bilen likaså för att inte tala om jycken som inte har vett nog att hålla sig frisk så pappa får betala hutlösa veterinärskostnader. Men så är det!

En smart grej man kan göra, dels för att lätta bördan på betalkortet och för att avlasta lilla hjärtat är att använda sig av Gratisbio.se som har en del smarta grejer att erbjuda. Dels finns det diverse erbjudanden man kan nappa och faktiskt få ett och annat helt gratis, eller så samlar man poäng till sig själv för t. ex. ett biobesök eller presentkort. Det låter väl ganska schysst, eller hur? Sätten att få tag på både presenter och/eller biobiljetter eller presentkort är många, vilket ju är bra, och har man bara lite tålamod så finns det många fördelar med Gratisbio.

Väl värt att testa! De ä bar å klick hära lissom 🙂

 

103910cookie-checkJuletid är snart här.