Hjälp önskas.

Någon som är expert på snålspolande toalettstolar? Jo, jag vet, jag har skrivit om det förr men nu strular det ännu mer. Förut var det bara pappersrester men nu blir det stopp upp till 3 ggr i veckan och jag börjar bli en smula irriterad.

Problemet tycks vara att den inte får tillräckligt med vatten. Kranen på baksidan är på fullt ös men slangen inne i tanken tycks vara för liten eller trång. Det är ju ett jäkla mäck att byta ut den till en grövre, om det nu ens passar, men det är kanske vad som krävs?

2012-12-20 18.39.10

Ett annat problem är att spolknappen inte stannar nere för vare sig nummer ett eller två. Finns det kanske något sätt att reglera detta eller smörja upp?

Tacksam för svar för nu börjar tålamodet rinna över och det är mer flöde där än i mitt dass! 🙂

 

100950cookie-checkHjälp önskas.

2 tankar på “Hjälp önskas.”

    • Jo, jag har fått gå ner i källaren och slå på ett rör men det hjälper bara ibland. Kanske det är som min jobbarkompis trodde, att ”fallet” alltså lutningen är för snål. Jag ska kolla vad det stod på besiktningen för alla rör byttes ut för inte alls länge sedan.

Kommentarer är stängda.