Någon som vill ha lite glass?

Jag är visserligen ingen Piggelin, men när istapparna hänger i både skägg och näsborrar, man har en Storstrut i brallan där fram och en Daim där bak, ja då skyndar man in lite extra snabbt. Oftast går man ensam där ute med jycken i mörkret och kylan, men om en schysst pingvin eller isbjörn med kvinnliga former skulle dyka upp, ja då gör sig ju Pop-up:en påmind såklart. Så att den lille glasspinnen får lufta sig, så att säga. Men oftast får man ju nobben direkt när man gör sådär, och det kan man ju förstå. Då blir det på med dumstruten så att man ser ut som en Cornetto och hem på direkten. Eller ännu värre, till Ben & Jerrys lokala polisstation så att man vet att man har betett sig Lakritspuckat.

Nä, när det är sådär kallt som det kan vara så längtar man bort till Solero och bad. Kanske en liten tur med Glassbåten och glänsa lite på stranden då man gör sina Ananas Split som man övade in under vinterns ishala trottoarer. Självklart lyssnar man även på lite Magnum…. 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lIpkQ1KuKWY]

AftonfnaskanKexpressenMagens SpyheterHemska SpadtagetHeteroPorrås Smittspridning

100620cookie-checkNågon som vill ha lite glass?

2 svar på ”Någon som vill ha lite glass?”

Kommentarer är stängda.