För ett gott ändamål.

Jag har nämnt det förr, startsidan God Start som donerar pengar till goda ändamål bara genom att vi användare har deras startsida i våra webbläsare. Nu har det hänt mera bra saker och jag fick ett mejl angående vad som är nytt och på G:

Hej kära Godstartare!

Vi tycker det är hög tid att passera en miljon kronor i insamlade pengar! Vi behöver din hjälp.

Den senaste veckan har vi förbättrat ett antal funktioner på sidan:
# Samtliga ”Handla Gott”-länkar inför julhandeln
# Över 30 nya butiker under ”Handla Gott”
# Nyhetsflödet
# Filminformation
# Vädertjänsten
# Problem med att sidan inte ”kommer ihåg” vissa användare är löst

Inför julhandeln är nu mer än 120 av Sveriges största e-handlare anslutna till ”Handla Gott” på Godstart.se. När du klickar dig till någon av dessa butiker från Godstart.se så ger butikerna provision på det du köper utan att det kostar dig ett öre extra. Passa alltså på att skänka pengar gratis när du julhandlar.

Här hittar du alla butiker och vad de ger i provision: http://godstart.se/handla_gott.php

Vi är väldigt tacksamma för att så många av er hjälper till att sprida kännedom om godstart.se – oavsett om det sker genom mailtips, på Facebook, på bloggar eller i vanliga samtal så är det enormt värdefullt. Eftersom Godstart.se inte har några kostnader utan drivs helt ideellt är det på det sättet vi växer och blir fler som skänker gratis.

God Jul önskar vi på Godstart.se.

Erik, Philip, Anders och Ragnar

100230cookie-checkFör ett gott ändamål.