Ville bara säga…

…att det börjar klia i skrivar-fingrarna här. Vet bara inte riktigt vad jag ska fylla inläggen med. Någon som tycker att något, någonsin har varit bra? Något nytt som önskas? Något som ska tas bort?  Herregyyyd människor, hör av er! Eller så blir det som det brukar bli när jag önskar att mina läsare säger sin mening, att tystnaden blir i det närmaste total.

Jaja, så kan det vara, men humöret är iaf ganska okej 🙂

99950cookie-checkVille bara säga…

2 tankar på “Ville bara säga…”

    • Hehe ja, jo, det är iofs sant att det finns alltid något att skriva om, frågan är bara hur man ska orka plöja igenom allt elände man får läsa om? Önskar jag hade förmågan du har, att häckla och underhålla på samma gång, med glimten i ögat och med en sylvass sarkasm. I love it!
      För övrigt, tack för svaret, dig kan man alltid lita på så stort tack! 🙂

      (åhå en vacker rödhätta med ryt i rösten. Mumma)

Kommentarer är stängda.