Ragga på småtjejer är helt okej

Läste en artikel om en polis som hade sexchattat med en fjortonårig flicka och även sänt nakenbilder på sig själv via sin jobbdator. Påföljd? Han får behålla jobbet men ett avdrag med 25% av dagslönen i 25 dagar.

Um okej, och så skrivs det att poliser sällan blir åtalade eller knappt får några påföljder. Det där avdraget svider säkert i pälsen på svinhunden. Eller inte.

De flesta andra hade blivit av med jobbet på studs och ut med huvudet före. Men så är det ju skillnad på folk och fä.

Vaffan…

99390cookie-checkRagga på småtjejer är helt okej

2 svar på ”Ragga på småtjejer är helt okej”

  1. Egentligen borde det vara större krav på poliser än oss andra i sådana här fall, men tydligen är det tvärt om. Sen kan man ju fråga sig , om man är så förbannat korkad att man lägger ut nakenbilder på sig själv via jobbdatorn, hur fan skall man fixa att haffa några bovar.

    • Nja han är ju över 50 så han har nog ganska dålig koll på hur en dator funkar, kanske.
      Man ja man kan ju undra varför sådana yrken ska slippa undan, som samtidigt är som samhällets ryggrad i rätt och fel och ska väl föregå med gott exempel. Jag hade nog blivit en väldigt bra polis. Jag vet åtminstone vad som är rätt och fel. Vi hade kunnat patrullera ihop 😉

Kommentarer är stängda.