Lite goa tips för hemmet.

Jaha minsann, nu ska Anders försöka sig på inredning också, tänker ni, och jovars men bara tipsa om en grymt najs sida jag fick nys om. Dessutom kan man få rabatt. Om man läser vidare 😉

Hemsidan heter Vinyla Hem och har ganska många häftiga grejer. Kanske lämpligt nu när det börjar närma sig jultider och man kanske vill dekorera hemmet lite extra? Eller hitta en smått ovanlig julklapp.

Jag klickade runt lite och det första jag kikade på var fönsterdekorer/insynsskydd (jag bor ju väldigt nära en gångväg) utan lim, vilket alltså betyder inget kladd på fönstrena. Som Borat hade sagt, najs! Där finns även och bl. a. väggdekor/väggtext som ju är populärt nu och det finns en hel del bra faktiskt….

Men nog tjatat om det nu, hur får man den där rabattkoden nudå som du nämnde, undrar ni säkert? Det är faktiskt inte krångligare än att skriva in koden 10PRO2EO när du beställer genom deras hemsida så får du hela 10% rabatt. Kan det bli bättre liksom? Nemas problemas liksom.

…och detta inlägg var inte sponsrat. Tack Ludvig för tipset!

99180cookie-checkLite goa tips för hemmet.