Dagens fundering.

Egentligen borde detta inlägg kanske ha en varningstext…eller nä, det får räcka med denna snabba och enkla varning. Läs vidare på egen risk liksom 😉

Så jag står och gör en massiv disk när mina tankar av okänd anledning går till gammal-sex. Alltså äldre människor som har sex. För det har de säkert, tro inget annat. Även där benen bakom öronen fortfarande fungerar, där ”helikoptern” ännu används även om det är risk att den fastnar i löständerna och…ja, ni kan ju fantisera vidare själva. Men det är klart, hur gammal ska man vara för att kunna skryta med denna bedrift? 70? 60? 50? 40? Till och med 30? Det finns säkert många åsikter om när detta fenomen bör inträffa, eller helst inte, oskyldiga små blåögda som vissa är.

Hur som helst, det var inte det jag funderade på utan med åldern kommer ju vissa krämpor och kanske man inte orkar göra det så ofta som förr i tiden. Kanske man rent av sparar kraftansträngningen till speciella dagar, som t. ex. födelsedagar. För visst borde man väl vara värd något extra på den stora dagen. Såvida det inte innebär en överhängande risk att få hjärtsnörp förstås eller fastna i en avancerad ställning då ryggen låser sig tvärt. Hugaligen, hemska tanke.

Sist men inte minst en tanke, om än så ganska kort, vad sjunger man på denna extra kryddade bemärkelsedag då en stay-up innebär stödstrumpor och rollator? Då matsexet blir en kladdkaka som ignoreras av Carema? Då frugan äntligen faller pladask då hon snubblar på sina taxöron så gubben äntligen får chans att….nä, glöm det där sista förresten….

Vi kopulerar!
Vi kopulerar!
Vi kopulerar på din förförelsedag!
Med blommor och blader
Vi är gla att du än ä fager
Vi kopulerar på din betäckelseda´!

98180cookie-checkDagens fundering.