Update tisdag kväll

Mår inte speciellt bra ikväll pga alldeles för högt blodsocker. Dock var dagen bra.

Jobbet gick fint och det blev lite mer datorjoxande men annars inget speciellt egentligen. Efter jobbet däremot blev det lite äventyr.

Mr. T. och hans flickvän och jag åkte iväg för att kika på ett fritidshus strax utanför Borås. Naturskönt, en liten bäck som rann alldeles intill, inte alltför långt bort från en sjö. Väldigt mysigt! Dock hade priset trissats upp så det fick förbli en dröm tills vidare, men så blev det ändå en liten utflykt och det var ju trevligt. Efteråt åkte vi hem till henne där vi bjöds på nybakt äppelkaka och kaffe, en hel del snack och skratt. Kul kul! Det kan även bli en halloween-fest framöver, vi får väl se, men iaf kul att man blir inbjuden sådär.

Väl hemma kollade jag blodsockret och hoppsan, det var typ skyhögt. I med insulin och vänta och nu känns det bättre, dock är jag rejält trött så jag ska bara ut med voff en sväng, sedan blir det bums i säng.

Tack för idag, schlutt för idag och tjo på er 🙂

97960cookie-checkUpdate tisdag kväll