Han gjorde det.

Österrikaren Felix Baumgartner utförde en bedrift och slog flertalet världsrekord, när han med hjälp av en heliumballong steg upp till över 39 kilometers höjd, utgjorde fritt fall och vecklade ut sin fallskärm för att tills sist, landa helskinnad på Moder Jord igen. Än så länge är det inte fastställt men han slog åtminstone rekordet för att ha kommit högst upp, samt ha slagit hastighetsrekord på vägen ner under det fria fallet, samt ha utfört det högsta fallet någonsin från en ballong. Helt otroligt, om ni frågar mig, vad människan kan lyckas med. Man blir faktiskt rörd 🙂

Inte alla som har en sådan här med sitt eget namn på.

Aftonbladet Expressen Dagens Nyheter

Här är lite bilder från Felix strapats under kvällen. Snacka om att ha världen för sina fötter.

[slideshow]

För mer info om uppdraget och för fler bilder, besök www.redbullstratos.com

97690cookie-checkHan gjorde det.