Update tisdag kväll

Njaeee…vette sjutton om det känns riktigt rätt i kroppen i dag alltså. Öronen har susat sedan i eftermiddags och var är all min kraft? Det värker i benen bara jag går och att ta hand om tvätten ikväll sög musten ur mig totalt. Så till den milda grad att jag lade mig på hallgolvet och höll på att somna. Jo, jag vaknade 4:30 i morse (och jobbade) men tog ju en liten tupplur efter lunch men… Jaja, vi får väl se. Ska bara försöka ta ut voff också, sedan kan jag kollapsa med gott samvete 🙂

För övrigt har väl dagen varit ganska okej. Jobbet gick väl ungefär som vanligt med uppdateringar och det gamla vanliga. Vi hade några diskussioner om hur vi ska lägga upp bokningarna fram till december vilket tycks gå segt men skam den som ger sig. Det ska liksom bara fungera.

Har även funderat en del på Facebook. När man inte får respons på vad man säger, vad ska man då bry sig om människan för? Märkligt att sådana ens är med i ens vänlista, inte sant? Jag brukar vara tålmodig och behålla sådant folk i några veckor men efter några försök och det fortsätter i samma spår, ja då är det väl lika bra att ta bort dem. Ta bort eller ej, den stora frågan på Facebook kan man tro…

Men över lag har det varit en lugn och ganska händelselös dag, dock kan jag känna mig nöjd med att ha gjort tvätten i alla fall. Om jag pallar det ska jag stryka lite innan jag går o lägger mig, vilket blir ganska snart, kan jag lova. Däremot ska jag inte hoppa ner i snarkofagen alltför tidigt för då lär jag ju vakna sådär hiskeligt tidigt igen och det blir ju bara jobbigt hehe.

Nä, nu ska jag sluta jiddra. Naughty nite när ni kommer så långt så skrivs vi mer i morgon tycker jag. Tjo på er 🙂

97010cookie-checkUpdate tisdag kväll

2 tankar på “Update tisdag kväll”

Kommentarer är stängda.