Dags att satsa på förhållandet eller göra slut?

Ni som läser nyheterna online vet ju att nästan alla tidningar har undersökningar, tester och frågor för att få reda på både det ena eller det andra. Så idag fastnade jag för detta test, med samma namn som i rubriken och klickade nyfiket fram mellan svarsalternativen.

Serious tail shaking

Men vänta lite nu, kanske ni säger, Anders är väl fortfarande singel? Jo, det stämmer dessvärre fortfarande men eftersom jag dock har en hund vid namn Astrid tänkte jag att äh, det är väl ungefär samma sak. Det är ju fortfarande en slags relation, hur man än vrider och vänder på det, eller hur? Ja just det!

Nu, till testet:

  1. Brukar du och din partner åka på semester tillsammans? Alltså, nej egentligen inte. Om jag vill åka längre sträckor så brukar jag lämna kvinnan min hos en hundvakt av något slag. Tyvärr fanns inte det alternativet så jag klickade i ”Nej, vi åker på egna semestrar med våra respektive vänner.”
  2. När du är missnöjd med något i förhållandet, vad gör du? Tyvärr får jag fortfarande korrigera min kvinna ganska ofta, ja varje dag faktiskt. Att hon är över 60 bast spelar ingen roll, hon är fortfarande väldigt barnslig. Inte att vi pratar speciellt mycket med varandra men jag fick ändå välja alternativet, ”Tar upp det till diskussion omedelbart. Jag och min partner har en öppen kommunikation.”
  3. Hur ofta misstänker du att din partner är otrogen? Det är nog ingen fara för jag håller henne alltid i stramt koppel och för övrigt umgås hon inte med andra hannar och jag har full koll på alla extranycklar till lägenheten. Jag måste helt enkelt klicka på ”Aldrig. Jag litar på min partner till 100 procent.”
  4. Har din partner någonsin varit nedlåtande mot dig när ni varit i sällskap med andra människor? Nej, men hon har nyst mig i ansiktet några gånger under alla år. Dock fanns inte det alternativet heller bland svaren så det får bli ”Nej, det har aldrig hänt.”
  5. Skrattar du och din partner åt samma saker?Nja, min kvinna skrattar inte vidare mänskligt, men visst viftar hon på svansen emellanåt. Inte åt skämt eller roliga tv-program men det finns ju alltid möjligheten att busa lite. Jag får helt enkelt svara ”Vissa saker tycker vi båda är roliga, men inte andra.”
  6. Har det någon gång hänt att du undvikit att komma direkt hem för att slippa träffa din partner? Tyvärr har jag inte den möjligheten för om jag gör det, hämnas hon genom att antingen pissa på mattan eller lägga en korv under sängen. Med andra ord, jag är trogen och kommer direkt hem till min kvinna varje dag.
  7. Skulle du beskriva dig som lycklig i din relation? Ordet lycklig är kanske inte så rätt men jag är inte olycklig utan oftast nöjd. Min hona är ett ganska trevligt sällskap, trots allt.
  8. Värdesätter du de råd din partner ger dig? Hon är ganska kass på att ge råd. Oftast blänger hon bara på mig med tungan hängandes utanför munnen, eller så undrar hon när jag ska ge henne ännu mera mat. Tyvärr får jag vara barsk där och helt enkelt svara ”Oftast inte” vilket egentligen skulle vara ”Aldrig”.

RESULTAT:

Du fick 36 poäng av 48 möjliga

NI VERKAR HA HAMNAT I ETT MELLANLÄGE. VISST HAR NI DET GANSKA BRA- MEN RÄCKER DET? MYCKET KAN LÖSAS GENOM ÄRLIG KOMMUNIKATION. VAD VILL DU? VAD VILL DIN PARTNER? TA ER TID FÖR ATT VERKLIGEN SÄTTA ER NER OCH MÖTA VARANDRA.
Tja, vad säger man? Mötas nos mot näsa lär ju inte vara några problem, men resten av kommunikationen kan bli en smula svår. Att Astrid vill gå ut, äta och oftast sova vet jag redan men kanske hon vill dra ut på krogen någon fredagskväll?
Undrar om det finns någon kurs att gå hur man lär sig att vifta på svansen tillsammans med sin fyrbenta, håriga kvinna?
95910cookie-checkDags att satsa på förhållandet eller göra slut?