Update tisdag kväll

En lång händelserik dag är snart över och det ska bli så oerhört skönt att få sova snart. Mellan 5:30 ungefär och 7 hann jag sova lite, och en knapp timme på eftermiddagen så jag är ganska slirig må ni tro 🙂

Men jobbet gick väl ganska bra, dock lite segt och jag var inte den enda som kände sig så. Lufttrycksfall kanske? Det gick faktiskt så långt att två kollegor rök ihop ganska kraftigt. Som tur var blev det bara verbalt och inget mer. Men annars gick det väl ganska bra och jakten på föreläsare går vidare.

En av dessa ringde upp mig på eftermiddagen och vi hade ett ganska långt samtal om allt möjligt, men främst om hur viktigt det är att kunna ge beröm till bland annat sina medarbetare. Jag försöker göra det men det kan bli uppehåll i det området för liksom livet går det ju upp och ner. Hur som helst var just den föreläsaren för dyr för oss, 6800:- för 2 timmar, så vi fick tacka nej men däremot fick jag några bra gratis tips på andra föreläsare som kanske kunde vara mer i vår prisklass.

Vid kl 19 hade vi ett extrainkallat styrelsemöte i bostadsrättsföreningen där vi diskuterade en viss boende. Under en ganska lång tid nu har det bråkats ordentligt mellan olika parter så nu satte vi oss ner och diskuterade över ett halvårs problem, på ett väldigt trevligt och framförallt civiliserat sätt. Vi kom fram till att ett ordentligt kontrakt ska skrivas, så snabbt som möjligt, att dittan och datt ska ordnas och över lag var det en vänskaplig anda i diskussionerna. Jag borde vara väldigt glad men jag ska inte ropa hurra innan allt är ordnat och klart. Nu vill jag bara sova.

Jycken ut, mat tuggas på, sova. Det schemat låter förbannat bra för mig just nu så jag tackar för mig så skrivs vi säkert mer i morgon. Tjo på er 🙂

95360cookie-checkUpdate tisdag kväll