Update torsdag kväll

Har egentligen inte någon större lust att skriva något alls nu, såhär till dagens sista inlägg. Är lite småputt och frustrerad över skitsaker som jag inte kan rå över, men ändå. Om man hade gjort si eller så och bla bla bla. Idiotiskt att tänka så eftersom saker är som de är och man får försöka göra det bästa av situationen, men det är svårt att låta bli.

Nåja, dagen har väl förutom det varit bra. Mr T och hans tjej plus liten tös var på snabbesök och snart kommer GG på besök. Alltid bra med besök så man får lite annat att tänka på när humöret svajar. Mr T och jag planerade in lördagen så då lär det bli film, bärs och vem vet vad mer? Trevligt lär det iaf bli så där har man något att se fram emot 4 sure.

Men nu ska jag ladda bryggaren så att GG får något att slurpa på, sedan blir det troligtvis en dusch innan det är dags för att nanna.

Tack för idag, vi skrivs mer i morgon. Tjo på er så länge 🙂

95070cookie-checkUpdate torsdag kväll