All hail the mighty hamburger!

Youtube har just nu ett klickmonster i kedjeform. Recensioner i all ära men varför gör han det sittandes i en bil? Det verkar visserligen vara deras tema att testa snabbmat men njae, jag är tveksam till konceptet. Men hur som helst, charmigt och roligt förvisso men den där burgaren verkar drypa av fett, och det verkar verkligen inte bekymra den här killen, smal och vältränad som han är. Så, med andra ord, här är originalet:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zGkHRa64sDY]

Sedan blev den mixad och gjord till en så kallad autotune av The Gregory Brothers, ett otroligt begåvat gäng som jag verkligen gillar skarpt. De har gjort en hel del sköna saker av så tråkiga grejer som nyhetssändningar, tal i kongressen och recensioner på, ja just det, hamburgare, men det brukar oftast bli ett alldeles lysande resultat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DcJFdCmN98s]

Detta spinner just nu vidare och otaliga remixer och versioner dyker upp, som vanligt som när The Gregory Brothers autotunar något. Dock hittade jag en riktigt skön rockversion gjord av svenska Roomie som verkligen tål att lyssnas på om och om igen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LKQYWi35vXo]

Men egentligen, hela grejen, att en recension av en hyperfet hamburgare kan växa så enormt är ganska förunderligt och rentav konstigt. Det är frestande att påstå att detta är i sann amerikansk anda

För er som verkligen kom att älska denna sång nu efter mitt inlägg – det finns en lösning! Av någon anledning gör människor så kallade loopar av sånger de tycker om och sedan läggs det upp på Youtube. Så varsågod, hela 10 timmar av ”Oh My Dayum”i en enda länga, det är bara att njuta 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KMFOVSWn0mI]

Som tack för all uppståndelse och publicitet gjorde killen i videoklippen, Daym Drops, ett eget klipp för att tacka The Gregory Brothers och man kan nog kalla det för smått pinsamt när han sitter, fortfarande, i sin bil och sjunger in i en fläkt(?)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YEstiPzDfgg]

Um, öh, ja, jo. Vad säger man liksom?

94920cookie-checkAll hail the mighty hamburger!

3 tankar på “All hail the mighty hamburger!”

    • Hehe ok.
      Seems my first answer dissapeared somewhere but thanks, always nice with some responce to what i write 🙂

  1. I think that everything posted was very logical. But, what about this? what if you added a little content? I mean, I don’t wish to tell you how to run your blog, however suppose you added a headline that grabbed folk’s attention? I mean %BLOG_TITLE% is kinda vanilla. You ought to glance at Yahoo’s home page and note how they create news headlines to grab people to open the links. You might add a video or a related picture or two to grab people excited about what you’ve got to say. Just my opinion, it could bring your posts a little livelier.|

Kommentarer är stängda.