Update tisdag kväll

En smått tom dag är snart slut. Tom för att det inte har hänt vidare mycket. Ibland känns det bara på det sättet, inte sant?

Jobbet gick väl bra och jag lyckades boka in en föreläsare till den 17de augusti. Vissa kommunikationsproblem tycks ha uppkommit för en livespelning på torsdag kväll men jaja, det kanske hinner lösa sig. Annars hände inte vidare mycket på den fronten.

Det var även dags för rutinkontroll för min diabetes. Det är alltid trevligt att komma dit för numera har de ett så grymt bra team, hjälpsamma och trevliga. Inte mycket pekpinnar utan mer samtal i jakt på förstående. Hur bra som helst. Vi kunde dock konstatera att det genomsnittliga blodsockervärdet fortfarande är lite för högt. Lägre visserligen men det ska ner ännu mer vilket vi kom överens om att jag ska skärpa mig lite till och framförallt inte slarva vid lunchtid. Men det fixar jag säkert.

Sedan var jag, som mina följare på Facebook redan vet, tillbaka till mitt stamställe för att införskaffa något i lunchväg. Av respekt för de nya ägarna så ska jag inte ens skriva ut namnet på stället men det fanns en hel del att förbättra. Interiören var visserligen mysig men också väldigt mörk. Nästan för mörk. Men möblerna och dekorationerna var helt okej. Tjejen i kassan var väldigt nervös och det fattades saker som de skyltade med som de alltså inte kunde sälja och baguetten som jag beställde tog en evighet att få och när den väl kom så smakade den inget. Sedan gör väl alla som man vill men man placerar väl aldrig allt innehåll i baguetten lagd i salladsbladet? Jag är ingen expert på tycke och smak och alla har väl sin egen mening om sådant men jag är tveksam om jag ska gå tillbaka dit. Å andra sidan verkade de vara hyggliga människor så det vore ju illa om de var tvungna att dra…

Nåja, nu ska jag hitta på något, jag vet dock inte vad. Känner mig lite rastlös inför i morgon på Liseberg. Men voff har iaf varit ute på sista rundan nu när det äntligen har slutat regna, tvätten är gjord och allting är i ordning inför i morgon. Kanske jag ska jobba lite till innan det blir natta. Nåja, vi får väl se.

Naughty night alla och tack för idag. Kram o kläm o grejer till alla som förtjänar det 😉

92650cookie-checkUpdate tisdag kväll