Update måndag kväll

Jahapp minsann, så är måndagen nästans slut och ja, jag är faktiskt trött precis i rätt tid och lagom pigg ändå för att orka dra runt jycken ett varv här utanför. Får se om ”den mystiska tjejen” står och lurpassar bakom häcken med sin hund ikväll igen… (kanske berättar mer senare om det blir en uppföljning av detta)

Dagen har annars varit ganska schysst. Många ansikten var tillbaka på jobbet idag och det var trevligt att ses igen. Arbetsuppgifterna blev avklarade utan några problem och det blev till o med lite teater på innergården. Ett fantastiskt duktigt gäng måste jag säga och att det utspelar sig med en kåk från 1827 i bakgrunden plus lite action, bland annat klättrande på tak, gjorde saken ännu bättre. Det ska bli kul att se genrepet för det bara måste jag se nu. Bravo!

Väl hemma blev det lite stökande, duschande, städande, diskande och skrivande, som ni ju har märkt idag haha.Har även skrivit till mäklaren att jag backar ur – än en gång – för att byta till en etta med ett så högt pris känns allt annat än rätt. Speciellt som jag kan renovera köket och höja värdet på lägenheten betydligt, samt att den högtrafikerade vägen här intill ska dras om ch kommer vara klar om 2 år. Om allt går som planerat förstås, de har ju bara tjajat om det i över 40 år nu, men spaden ska i marken nu i augusti iaf och det vore väl på tiden??? haha. Hur som helst, allt det kommer ju höja värdet på min lägenhet så det är nog smartast att vänta lite till. Har jag stått ut här i 7 år så kan jag nog vänta i två till.

Så överlag har detta varit en bra dag och jag har både gott humör ikväll och bra energi. Dock är den väl lite på minus, precis som den ska vara vid den här tiden på dygnet, men bör nog räcka till en sista promenix med jycken och ett snabbt besök i lilla kylskåpet innan det är dags att dra timmerstockar.

Tack för idag, slut för idag och stort tack till alla er som kikar in och lämnar kommentarer. Det är ett större stöd än ni kan tro.

Naughty night alla, vi skrivs mer i morgon. Tjo på eder 🙂

92560cookie-checkUpdate måndag kväll