Upplösning av den bortglömda jycken

Så jag var över till macken för en liten stund sedan och hörde med D hur det hade gått med hunden och polisen igår kväll…

Polisen hade blivit smått förvånade och helst sett att D hade tagit med hunden hem, men han tyckte inte det var en så bra idé så jycken hamnade i häktet över natten. Ägaren hade vid 3-tiden på natten insett att han inte hade sin hund i lägenheten, något som D fått höra av anhöriga till husse. Dock är nu hunden tillbaka till sin ägare och vi får väl hoppas att detta inte händer igen.

Varken D eller jag tyckte oss se några tecken på berusning av mannen som är i 25-årsåldern men att han kan vara lite virrig emellanåt. Tydligen har han haft jycken i 2 års tid.

En märklig situation men nu är saken utredd och det ska bli intressant att höra hans förklaring om varför han glömde hunden. Om han nu vågar sig tillbaka till macken såklart.

Märkligt vilka människor det finns 🙂

92020cookie-checkUpplösning av den bortglömda jycken

2 tankar på “Upplösning av den bortglömda jycken”

  1. Men jisses hur kan man liksom glömma av sin hund? Jag brukar räkna in mina får (dvs barnen) så alla är samlade men hur svårt kan de vara att hålla reda på EN hund? haha lite tankspridd kanske… 😉

Kommentarer är stängda.