Halva priset för dig med kort kjol

En nöjespark ger rabatt till kvinnor om kjolen är kortare än 38 cm. Tanken är att uppmana kvinnor att visa upp sin skönhet på sommaren.

Smått kontroversiellt, inte sant? Själv tänker jag att det var ju verkligen ett steg i rätt riktning (ironi). Å andra sidan är det Kina vi snackar om, det mest tokigaste landet med Japan troligtvis som god etta.

Tanken, ovan nämnd, är bara bullshit enligt mig. Det finns väl tusen andra sätt att visa upp sin skönhet på om man nu nödvändigtvis måste göra det. Det är väl mer troligt att initiativtagaren och idémakaren har en fetish när det gäller korta kjolar och passar på att utöva sitt inflytande. Nu står det visserligen inte i artikeln men borde inte männen ha något liknande erbjudande? Kanske någon skulle införa ordet ”jämlikhet” i deras ordböcker.

Läs även om hur heteronormativ spelvärlden fortfarande är och om spelet där man får chansen att misshandla en kvinna. Eller, om du verkligen vill bli förskräckt, om spelet Rapelay där det går ut på att utföra våldtäkter.

Det är fan en sjuk värld vi lever i, mina damer och herrar.

91580cookie-checkHalva priset för dig med kort kjol