Tajta brallor, schyssta hyllor och kvinnovrål

Idag vaknade jag upp, lyssnandes på P3 där de pratade om wrestling. Ni vet Hulk Hogan? Han pysslar med sådant.

I studion fanns en man som tydligen skulle representera och pusha för wrestling, fast inom Sverige och det skulle tydligen hållas en gala i augusti, någonstans. Karln var tuff i sin attityd och använde ett ganska ovårdat språk, om man säger så. Att ge folk stryk, bryta nacken av dem o.s.v. varvades med lite andra trevliga uttryck och till den oinsatte kan sådant tyckas stötande. Ganska töntigt, om man frågar mig, men så är jag ju definitivt inte intresserad av någon slags sport heller och är det inte så att wrestling på något sätt är för barnfamiljer? Hur det nu kan vara lämpligt vet jag inte, då aktörerna slår varann och kallar varandra för olika fina saker.

Men nu är detta alltså i Sverige och intresset tycks tillta. Fråga mig inte varför men så är det. Men det som fick mig att skriva detta inlägg var vad de sa i studion, om att det också handlar om att vara ögongodis. Svettiga, muskulösa karlar i tajta trikåer skulle då locka den kvinnliga delen av publiken, samtidigt som ungefär samma men kvinnor, skulle attrahera männen. Nu vet jag inte hur mycket det skulle dra folk men jo, kanske. Att sedan det svenska folket skulle bli allt mer amerikaniserade och samtidigt kalla amerikanarna för allt möjligt, det är liksom en svårförstådd paradox för mig. Det går liksom inte ihop.

Som ett litet smakprov, här får ni se en catfight som heter duga. Sedan kan ju kanske någon vara så snäll och förklara tjusningen bakom det hela – och är det någon som verkligen lyssnar på kommentatorerna? 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XZ0uOjfOst4]

Fejk? Nähäää?

91180cookie-checkTajta brallor, schyssta hyllor och kvinnovrål

2 svar på ”Tajta brallor, schyssta hyllor och kvinnovrål”

  1. Jag håller me dej! Tycker wrestling är så förbannat töntigt! Det är ju liksom redan uppgjort, vad är då tjusningen med de hela? Och svettiga killar i trikåer? Nä de lockar då inte mig iaf 😉

Kommentarer är stängda.