Hoppsan

Jag råkade somna framför dumburken igår kväll, strax efter kl 21 då Charlies Änglar hade börjat, och vaknade upp vid 1-tiden i natt av en helt igenkorkad näsa. Egentligen tror jag det är allergi det beror på för det är verkligen inte ofta jag kan sova ordentligt utan att detta händer. Pollen, gråbo, pälsdjur och annat sätter väl sina spår kan jag tro och inte är det så mycket bättre vintertid men jaja, vad ska man göra liksom?

Så jycken fick sig en liten promenad nu vid 3-tiden, jag har spelat lite Battle Pirates på Facebook och nu är det strax plugga som gäller. Sedan ska jag börja njuta lite då det är sista arbetsdagen inför semestern och det är dessutom fredag. Blir det bara lite solsken på detta så blir det bättre än bäst!

Nä, nu ska det djupdykas med näsan först ner i boken Socialpsykiatri. Ha en bra dag alla 🙂

90810cookie-checkHoppsan

4 tankar på “Hoppsan”

    • Jadu, inte lätt att hålla sig kry minsann hehe.

      Socialpsykiatri var mer intressant än jag trodde från början. Kul när det blir så!

Kommentarer är stängda.