Förklara detta för mig är ni snälla.

Alltså, jag läser inte skvallertidningar alls. Så denna nyhet förvånar mig en smula, speciellt som Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter slänger upp detta överst på sidan. För seriöst, vem bryr sig? Jag fattar inte. Snälla förklara.

90890cookie-checkFörklara detta för mig är ni snälla.

4 svar på ”Förklara detta för mig är ni snälla.”

 1. Ja det är nog som ni alla säger, att det finns många olika sätt att se på det och minst lika många anledningar till att vara intresserad av nyheter som ovan nämnda. Att sedan våra största tidningar skriver om skvaller känns ganska ”tacky”.

 2. Cruise äe en av de största (läs välbetald) skådisarna, idag. Dock mycket långt ifrån en av de bästa. K Holmes är i jämförelse en B-kändis på alla plan
  Tom C är mycket aktiv inom scientologin (vars grundare lär ha yttrat: Vill du bli rik? Starta en religion..)
  Allt detta är ju mumma för Aftonhorans IQ-befriade läsare och som med hjälp av idiotartiklar som denna i jämförelse kan fås att känna sig alldeles normala och framförallt som mycket mycket bättre människor än dessa förtappade skådisar som dessutom bor i världsdiktaturen USA..
  Det sista är nog det värsta enl AB..

 3. han är ju homo, den som inte ser det är blind.undrar när han ska erkänna det för sig själv.
  de blir besvikna så klart. sedan har han vänt sig til sciento,ogin, vilket gör saken än värre. duger det ?

Kommentarer är stängda.