Update fredag kväll

Så blev det då fredag till sist, och snabbt gick det!

Dagen blev väl ganska bra till slut. Sen ankomst till jobbet och missade morgonmötet men jag kan ju läsa protokollet senare om jag vill. Klockan 10 var det dags för ”min” grupp att ha ett annat möte där vi planerade kommande aktiviteter och det verkar luta åt minigolf och det kan ju bli kul. Lite bråk stod också på schemat, dock var inte jag inblandad denna gång men sådant händer. Inget allvarligt skedde men ur en ren psykologisk synpunkt så är sådana tillfällen väldigt intressanta.

Efter jobbet blev det lunch på köpcentrum Knalleland med goa L. Vi pratade om allt möjligt, uppdaterade varandra och undrade varför relationer ska vara så förbannat svårt. Ett busskort inköptes och mobilen fylldes på, sedan bar det iväg hemåt. Grannen var nyss här och drog en öl och nu är det lugnt. ensamheten är total och det är kanske därför jag inte längre gillar helger. Nåja, en annan historia…

Nu blir det lite spelande på Facebook och tids nog ska väl jycken ut, sedan blir det bingen.

Naughty night alla och tack för idag. Tjo på eder 🙂

89210cookie-checkUpdate fredag kväll

2 svar på ”Update fredag kväll”

  1. Jo, det måste man ju men det är för att hundar har blivit avlade och mindre vilda, eftersom människan såg att hundar var bättre att använda än katter, som ju också är mer diviga och använder sig av människan 😉
    Sedan är ju vildhundar och vargar en annan grej förstås…

    Ja men har du sagt A får du säga (tre) Ben och ta en bild på det!! 🙂

  2. Sv: hundar är bra men katter är bäst 😛 de sköter liksom om sig själva. Hundar får man liksom tala om för vad de ska och inte ska göra..
    Hahaha! Bela på 3 ben hade varit en syn minsann! Det skulle bli lite Twister över det hela 🙂

Kommentarer är stängda.