Update måndag kväll

Jag börjar bli lite trött faktiskt. Vaknade vid 5-tiden i morse och har hållt igång hela dagen så det kanske inte är så konstigt att jag börjar se suddigt nu 🙂

Men dagen har varit ganska okej faktiskt. Den började lite slirigt med ett surt humör och till råga på allt ett jäkla skitväder med halv orkan och regnandes småspik. Det kunde varit roligare. Men väl på jobbet så flöt det på ganska bra, grejerna blev gjorda som de skulle och jag fick hjälp med att skriva pressreleaser. Tack så mycket Hjert hehe.

Sedan var det dags för samtal och jag började faktiskt skriva ett inlägg om det och ens värderingar på sig själv, men det blev så rörigt att jag nog snickrar vidare på det. Att ni ska begripa vad jag virrar om är väl det minsta man kan begära, eller hur?

Resten av dagen har inneburit en hel del hemmafix, lite datorjox, en liten tupplur och nu strax ska jag köra ett pass med näsan i boken. Vore ju ganska skönt att bli klar med kurserna någon gång även om jag ibland, ärligt talat, undrar vad det ska vara bra för. Men jaja…

Hur som helst, jag lyfter på nattmössan och tackar så mycket för sällskapet för idag. Ni får snusa kudde så gott ni kan så skrivs vi mer i morgon. Adjöken 🙂

87830cookie-checkUpdate måndag kväll

2 tankar på “Update måndag kväll”

Kommentarer är stängda.