Sommar, sol och…musik.

Ännu ett inlägg om den kommande sommaren, denna gång med musik.

Nu minns jag inte hur det gick med debatten om gatumusikanter, om det blev förbjudet eller inte men det var ju något snack om att vissa av dem var tvingade att spela då de var kontrollerade av kriminella ligor. Kanske rubrikerna om detta kommer tillbaka då vi närmar oss sommaren…

Hur som helst, musik är ju alltid trevligt och speciellt spontant ute på stan sådär. Jag undrar om man kan tjäna några pengar på sådant egentligen? Isf vore detta väl något för arbetslösa där till o med instrumenten är hemmagjorda. Själv får jag många associationer när jag ser detta, speciellt då panflöjtarna är gjorda av ölflaskor och bastrumman var ju hur cool som helst. Om det inte går bra kan de ju alltid panta flaskorna  😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b_mAOBISKNk]

86470cookie-checkSommar, sol och…musik.