Update tisdag kväll

Mjahapp, så vad ska jag berätta för er ikväll då? Eller morgon, beror på hur man ser det.

Sista natten av studier innan provet och faktiskt inlämningsuppgift 2. Men jag tror nog detta kommer bli bra ändå, främst av den anledningen att socialisation, integration, rasism m.m. ju faktiskt har varit några av mina hjärtefrågor i några år nu. Ni som är trogna läsare vet ju detta. Så morgondagen kommer nog att gå bra så länge jag kommer ihåg alla begrepp. Men lite mer pluggande blir det även denna natt, dock ska jag sova några timmar först, hade jag tänkt.

Annars har dagen gått bra och likaså jobbet i caféet med lagom mycket att göra. Bland annat dök det upp en tjusig dam från 1950-talet men jag får säga att hon såg fruktansvärt fräsch ut trots sin ålder. Jojo, man får se en hel del där jag jobbar haha. Självklart passade jag på att plugga lite också när tillfälle gavs.

Sedan fick jag en trevlig överraskning när jag kom hem. En mycket betydelsefull person hörde av sig och jag får erkänna att jag blev rörd att jag faktiskt spelade roll för någon. Det är verkligen ingen vanlig företeelse för mig och jag tror jag kommer kunna somna léendes inatt.  Faktiskt slumpar sig detta så att det är i närhet till ett inlägg jag hade tänkt skriva, av personlig karaktär, om att…nä, det sparar jag tills det är dags, så ni får vänta lite 😉

Nu blir det lite mat, voff har redan varit ute på pinkeriet och strax blir det 2-3 timmars sömn, sedan sätter jag igång igen. Ni får sussa så gott så skrivs vi mer i morgon när ni vill, vågar och kan.

Tjo på eder gott folk 🙂

86070cookie-checkUpdate tisdag kväll

2 svar på ”Update tisdag kväll”

Kommentarer är stängda.