Tagga ner killen!

Uschiamejdå, detta var ingen bra start på dagen – och allt är mitt eget fel.

Eftersom jag jobbar eftermiddag och kväll idag så fick jag mig en sovmorgon och sådant är ju alltid skönt. Men så låg jag kvar i bingen lite och började planera och fundera och det var där jag gjorde det stora misstaget. Dietisten ska hälsas på, det ska jobbas och uppdateras, det ska hållas möten, det ska pluggas och skrivas prov snart, lägenheten måste hållas ren, vänner ska komma på besök plus en jäkla massa andra saker jag inte ens vågar tänka på just nu. Till råga på allt är man envist förkyld

Kanske det bara är jag som är nojig just idag, jag vet inte, men det hjälper att skriva lite om det. Kanske en dusch och något att äta gör det ännu bättre? Puh, puh, andaaas…

Såja, nu har jag gnällt färdigt. Ha en bra dag alla 🙂

85410cookie-checkTagga ner killen!

4 svar på ”Tagga ner killen!”

Kommentarer är stängda.