Update onsdag kväll

Sitter här ensam och känner mig lite knepig. Det har varit en småkonstig dag.

Jobbet däremot var väl ganska mycket som vanligt, förutom att jobbets nya facebooksida inte fungerar riktigt som vi vill och nu har jag fått huvudbry. Men det är klart jag löser det! Sedan blev det att rycka in i köket en sväng men det gör man ju så gärna när sällskapet är fint.

Sedan blev det en sväng in till köpcentrumet Knalleland för att luncha och snacka lite med en kompis som hade lite problem och behövde någon som orkade lyssna. Självklart ställer jag upp och eftersom vi ses så sällan så får man ju passa på att uppdatera varandra lite också.

Väl hemma fick jag besök av GG och lite annat folk. Det är nämligen så att min inneboende sedan 6 månader flyttade ut idag så det har varit massor av lådor och kassar överallt, lite stökigt men det blev bra till slut. Nu ska det bara sopas, dammsugas och moppas plus att göra rent fönstrena så är det finemang igen.

Annars har dagen varit ganska lugn och bra. Jag ska väl ut med voff strax, sedan äta, duscha…ja, ni vet, ungefär det gamla vanliga. Sedan ska jag bara försöka vänja mig vid tanken på att vara ensam igen men det ska väl gå.

Nu får ni snarka så gott så skrivs vi mer i morgon. Tjo på er gott folk 🙂

85230cookie-checkUpdate onsdag kväll