Dags att införa klädkoder för kvinnor?

När jag läser om att Indonesien vill införa förbud mot kort-kort för kvinnor börjar jag fundera vart gränsen går och när detta kommer till Sverige.

Anledningen till förbudet är att ”män är män”, att kort-kort är ”stötande och pornografiskt”. Fortsättningsvis som parlamentets talesman uttrycker sig:

Det har förekommit många våldtäktsfall och andra omoraliska händelser och det beror på att kvinnor inte klär sig passande.

 Med andra ord begränsar de och reglerar kvinnornas rättigheter att klä sig hur de vill. Ytterst allvarligt, om ni frågar mig. Varför gör de inget åt männens sexualdrift istället då? Kost preparerad med lustnedsättande och som sänker testosteronhalten hos män vore kanske en start åtminstone. Nedsättande? Ja, självklart. Lika nedsättande som att sätta restriktioner på klädval för kvinnor.

Ursäkta min franska men jävla idiotier, när kommer detta till Sverige då när vi ändå ska vara så multikulturella och män alltid tycks får surfa i gräddfilen? Burka för alla med östrogenproduktion….

84730cookie-checkDags att införa klädkoder för kvinnor?

2 tankar på “Dags att införa klädkoder för kvinnor?”

Kommentarer är stängda.