Sådant gör mig ju glad.

Efter mycket ”om” och ”men” blev äntligen den första inlämningsuppgiften i kursen ”Människan socialt och kulturellt” mejlad och jag fick lite senare på dagen. Såhär stod det:

Hej Anders!
 
Du skriver en mycket bra, faktaspäckad uppgift med en mängd egna reflektioner och du beskriver en bild av samhället och människan utifrån bl.a. begreppen etnocentrism och grupporienterade kulturer. Du visar att du inte har några problem att tänka utifrån olika perspektiv och du är väldigt nyanserad i dina tankar.

Mycket bra jobbat!
 
Sådana fina ord känns alldeles förbannat bra. Jag hade lyft på hatten om jag haft någon men får vifta på öronen istället. På ett seriöst, sofistikerat och högst psykologiskt sätt, självklart.
84540cookie-checkSådant gör mig ju glad.

2 svar på ”Sådant gör mig ju glad.”

  1. Tack tack, det låter ju verkligen som ett MVG är på väg hehe. Men känns bra, nu vill man ju plugga vidare och fortsätta i samma goda stil 🙂

Kommentarer är stängda.