Update måndag kväll.

Sitter just nu och väntar med spänning. Jag vet inte om jag har räknat tidsskillnaden rätt men om ungefär 10 minuter kommer jag isf få höra självaste mr. Alice Cooper på radio! Lär ju bli intressant och den senaste timmen eller så har jag lyssnat på 94.1 mhz The Loon som kör riktigt sköna klassiker. Klicka här ifall du vill höra.

Dagen har varit ganska schysst men ganska seg. Kanske det är tidsomställningen till sommartid som gjorde att så många på jobbet var ovanligt trötta. Själv var jag självklart jättetrött, som jag brukar vara på måndagar och har sovit för mycket i helgen men jaja, jobbet gick ju bra ändå. Tyvärr inget besked om huruvida jag får fortsätta jobba där eller dra vidare. Kanske i morgon…

Vädret har annars varit väldigt fint, lagom varmt och med en hel del sol så det blev lite sittandes med jycken på bänken utanför huset. Lilla mammsen hälsade på en kortis på väg någon annanstans och vi hann säga hej, ungefär haha.

För övrigt har det varit väldigt lugnt och fint med lite slöande i soffan, tittandes på repriser. Min inneboende kom hem, sa hej, gick på dass och sa sedan god natt. Ja se dagens ungdom går och lägger sig innan klockan 20 ibland hehe. Iofs hände något mycket märkligt idag som jag är lite stolt över. För första gången på flera år har jag faktiskt ätit både frukost, lunch och middag och snart blir det kvällsmat!! Kanske inte så konstigt för normala människor men för mig känns det som en liten triumf faktiskt, jag har ju så svårt att äta eller ens ha aptit så jag är riktigt glad och nöjd för detta. Jag ska klappa mig själv på huvudet en extra gång idag för det 😛

Nej nu ska jag väl skrota runt lite till på Facebook, sedan blir det som sagt Alice Cooper på radio via internet. I morgon blir det att jobba eftermiddag och kväll, ack och ve, och med lite tur så kanske chefen har lite tid att snacka lite om framtiden. Den som lever får se!

Ett tidigt adjökens från mig, ni får sova så gott när ni kommer så långt. Tjo på er 🙂

(Det visade sig att jag räknade fel, eller så var hemsidorna inte uppdaterade, eller så berodde det på båda sakerna. Inte lätt när det står förmiddag på ena hemsidan och eftermiddag på den andra…)
84310cookie-checkUpdate måndag kväll.

2 tankar på “Update måndag kväll.”

Kommentarer är stängda.