All-Swedish muslim

Härligt! Nu, snart, kanske vi får en chans att få en annan syn på muslimer då Discoverys underhållningskanal TLC har producerat ett program som ska minska fördomarna om muslimer. Fem familjer i Detroit ska få visa tittarna vad det innebär att vara en amerikansk muslim.

Ett bra grepp tycker jag det låter som och kanske människor slutar att se alla som är minsta lik en muslim, som potentionella självmordsbombare. För det är ju faktiskt så att genom okunskap skapas missförstånd, förutfattade meningar, rädsla o.s.v. och det är ju som jag har sagt så många gånger att vi bör överkomma de här motsättningarna genom att försöka förstå varandras kulturer på ett bättre sätt. För egentligen, när umgicks du med en muslim senast?

Hoppas detta dyker upp i svenska tv snart, jag vill så gärna se det och lära mig mer.

84040cookie-checkAll-Swedish muslim