Dagens fundering.

Stålmannen hade en hund. Än sen då, tänker ni då? Och jag håller med.

Tanken slog mig i förrgår direkt efter att jag hade vaknat, att Stålmannen hade en vit hund som jag tror hette Krypto, eller nåt, men vad kunde den där superhunden egentligen? Han har ju inga tummar och sprang mest omkring på alla fyra liksom.

Sant förvisso att serietidningarna inte avslöjar allt men jag har mina gissningar om vilka superkrafter denne jycke hade. Naturligtvis måste han kunna göra en hel del supersnabbt, eller hur? Som att vifta på svansen i 1000 km/h är ju jätteviktigt och användbart, eller hur? Eller möjligtvis att han kunde pinka så intensivt och länge att han släckte skogsbränder o liknande, ja självklart!

Vad jag minns så var denne hund inte så ofta i serietidningarna. Möjligtvis för att Stålmannen tröttnade på byrackan för vart slänger man en bajspåse med superbajs liksom? Finns ju inte en soppress i världen som klarar av en sådan grej och nedbrytningstiden skulle vara en miljard år. Tänk om hunden ätit ägg?

Nä, vissa seriehjältar är ganska överflödiga. Vilket vill få mig att säga något om regeringen men det tar vi någon annan gång 😉

81740cookie-checkDagens fundering.