Update onsdag kväll

Nu är nästan dagen slut och nej, jag flippade inte ur denna gång. Men det var nära haha.

Först var det ju jobbet som gällde och det gick bra, allt hanns med plus lite till och att göra ett bra jobb känns ju alltid bra. Sedan bar det iväg till butiken för att veckohandla och precis som förra veckan hade jag sovit alldeles för lite. Med andra ord risk för att jag skulle tappa humöret totalt och bärja svära högt åt mina stackars medmänniskor i butiken. Men det gick ganska bra faktiskt, bara ett högljutt suck och en tyst svordom när en pensionär råkade blockera min färdväg. Men ingen fara, även om jag faktiskt var lite orolig haha.

Sedan var det ju meningen att jag skulle vidare till sjukhuset för att återse min dietist men icke sa Nicke. Istället blev jag liggandes i soffan med sockerfall så det var bara att ringa återbud. Lite senare ringde hon tillbaka och självklart förstod hon min situation så nästa onsdag är jag välkommen igen på ett nytt försök. Alltid trevligt med människor som förstår, inte sant?

Resten av dagen har liksom bara försvunnit. Förutom att jag gjorde en god gärning och hjälpte min granne (smått handikappad just nu) att gå ut med soporna så har inte mycket hänt. Lite youtube blev det, lite tv, lite plugga, lite laga skrivbordet

Men nu tänkte jag duscha och sedan äta och med lite tur kanske jag rent av blir trött så att jag får sova. Viktigt möte i morgon direkt på morgonen så jag måste vara skärpt. Men mer om det i morgon.

Natti alla, kram åt de som behöver, kläm åt de som vill ha det. Vi skrivs mer i morgon så tjo på eder tills vidare! 🙂

81660cookie-checkUpdate onsdag kväll

1 svar på ”Update onsdag kväll”

  1. Känner igen det där med att ”bli jävulen” när man ska handla och andra tycks ha butiken som dagens utflyktsmål 🙂
    Gomorron Anders

Kommentarer är stängda.