Dagens bild: Stackaren.

Den nya golvlampan från IKEA har nu äntligen kommit. Denna modell kommer med inbyggd fläkt både fram och bak, mysig kramvänlig ryamatta för barnen och petsäkra hål…. Nä, förlåt, det är faktiskt synd om voff idag då tassen har börjat krångla igen. Dags för mer penicillin och löjlig strut för min lilla dumsnut 🙂

81490cookie-checkDagens bild: Stackaren.

2 tankar på “Dagens bild: Stackaren.”

  1. Nej jag har ingen aning faktiskt. Förra gången började hon halta efter en tupplur och igår efter jobbet. Någon typ av irritation tycks det vara som hon inte vill sluta slicka på, så blir det blodigt och mojs. Men vi kör en kur till med salva och tabletter så kanske vi får bukt på det. Humöret är det iaf inget fel på för nu busar hon runt i soffan som vanligt och låter som en liten gris 🙂

Kommentarer är stängda.