Update måndag kväll

En lång dag, indeed! Men snart blir det att dra timmerstockar kan ni tro.

Egentligen har jag redan gjort det. I och med att jag inte sov någonting förra natten så råkade jag somna i soffan ikväll igen och vaknade vid 23:30 hehe. Men vad ska man göra när man faktiskt är rejält trött? Kroppen säger ju till.

Men dagen har annars varit bra. En hel del blev gjort på jobbet plus att jag jobbade lite hemifrån, igen, och löste några problem. Dagen innehöll ju samtal också men idag var det inte så mycket att fastna på. Jag berättade om hur jag hade flippat ur i onsdags och det var mest hälsosamt, kunde vi enas om.

Tja, så mycket mer har väl egentligen inte hänt. Jag satt i några timmar på morgonen och några timmar nu på eftermiddagen för att puzzla ihop en grej på nätet, annars har det mesta flutit förbi som det brukar.

Nu blir det ut med jycken och sedan måste jag nog äta lite. Två knäckemackor sedan lunch (baguett) börjar kännas nu, men så fort jag har skyfflat i mig något så blir det sovdags på allvar. Eftermiddagspass i caféet i morgon, hej o hå…

Men nu lyfter jag på hatten och tackar för idag. Tjo på eder, vi skrifves mer i morgon 🙂

81410cookie-checkUpdate måndag kväll